Αναζήτηση:
Ξανά μαζί Robert Pattinson και Kristen Stewart
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012
16:22
Μπορεί τους τελευταίους μήνες οι Robert Pattison και Kristen Stewart να ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους λόγω της απιστίας της τελευταίας, όμως η προβολή του τελευταίου μέρους του «Twilight» τους φέρνει και πάλι κοντά.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρωταγωνιστές εμφανίζονται σε κοινές φωτογραφίες και στο επίσημο trailer της ταινίας «Twilight» που κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες.

Να σημειωθεί πως το πρώην αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ χώρισε όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Kristen με τον Rupert Sanders, σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο κυνηγός».

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τοζευγάρισε τρυφερά ενσταντέ που ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τον Robert Pattison στο χωρισμό.


Όσο για το αν υπάρχουν ελπίδες να τους ξαναδούμε μαζί και αγαπημένους, κοντινός άνθρωπος της Kristen δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό«People» ότι: «Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να το ξεπεράσουν. Ο Robert είναι το μόνο που νοιάζει αυτή τη στιγμή την Kristen. Τον αγαπάει πάρα πολύ. Θα έκανε τα πάντα για να το ξεπεράσουν και να είναι και πάλι μαζί».

Ο χρόνος θα δείξει!


Daily Mail

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα