Αναζήτηση:
Παίζοντας με την Αγάπη (Playing for Keeps) – Κριτική
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013
19:42

Pame Cinema -

Playing For Keeps_3

Ο George (Gerard Butler) πρώην μάγος του ποδοσφαίρου δεν τα έχει καταφέρει καλά μετά το ξαφνικό τέλος της καριέρας του από έναν τραυματισμό, καθώς η ανώριμη συμπεριφορά του έδιωξε την γυναίκα του Stacie (Jessica Biel) που πήρε φεύγοντας και το γιό τους.

Απένταρος και καταχρεωμένος θα επιστρέψει στην πόλη που ζει η Stacie και θα αναλάβει την παιδική ομάδα ποδοσφαίρου όπου παίζει και ο γιός του, όμως οι μαμάδες των άλλων παιδιών θα τον κυνηγούν διαρκώς, ενώ η Stacie ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο George ωστόσο θέλει να κερδίσει πίσω ολόκληρη την οικογένειά του.

Οικογενειακή ταινία και ρομαντική κομεντί που τελικά δεν είναι τίποτα από τα δύο και το μόνο που μένει είναι μια δυσάρεστη γεύση από αναμασημένη τροφή με ανόητα ηθικοπλαστικά μηνύματα επιπέδου fortune cookies.

Ο Robbie Fox που έχει γράψει το σενάριο και που τελευταία του δουλειά ήταν το 1994 σε κάποια άγνωστη ταινία, μάλλον έχει μείνει σε τηλεοπτικές εκπομπές του ’90. Οι χαρακτήρες του είναι σαν καρτούν, μονοδιάστατοι, επιφανειακοί και τυποποιημένοι, η πλοκή σχηματική, οι διάλογοι εντελώς βαρετοί ή στομφώδεις και τα πάντα εντελώς προβλέψιμα.

Πόσες φορές θα ξαναδούμε το παιδί που τραυματίζεται ψυχολογικά επειδή ο μπαμπάς του δεν πήγε να το δει όταν παίζει μπάλα, πόσες φορές θα δούμε τον αγροίκο πλούσιο που εξαγοράζει τους πάντες με τα λεφτά του, πόσες φορές θα δούμε τις χαζοχαρούμενες, βαριεστημένες νοικοκυρές να ψάχνουν για περιπέτεια και πόσες φορές θα δούμε ότι κάποιος στα 40 του αλλάζει χαρακτήρα από τη μια στιγμή στην άλλη και απαρνιέται μια πολύ σημαντική δουλειά για να γυρίσει στο παιδί του, αλλά επειδή κάνει αυτήν την μεγάλη θυσία η ζωή τον αποζημιώνει?

Αναρωτιόμαστε πραγματικά αν οι Dennis Quaid, Uma Thurman και Catherine Zeta-Jones που επίσης συμμετέχουν είχαν διαβάσει το σενάριο.

Καλύτερες σκηνές η Ferrari California και η Alfa Romeo Spider του 1971 που πρωταγωνιστούν.

Βαθμολογία: 2 στα 10

Παίζοντας με την Αγάπη (Playing for Keeps) – Κριτική

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα