Αναζήτηση:
Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Αυτός είναι ο ρόλος του στη σειρά της Χατζησοφιά στο Star!
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016
21:58

Μέσα από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα κάνει την τηλεοπτική του επιστροφή στη μικρή οθόνη, μετά το ''Κάτω Παρτάλι'', ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο ηθοποιός πρόκειται να κρατήσει, ως γνωστόν, έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας σειράς της σεναριογράφου, Άννας Χατζησοφιά, ''Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές''. Στο σίριαλ μεταξύ άλλων θα δούμε τους: Μένια Μαθιουδάκη, Καίτη Κωνσταντίνου, Άρη Σερβετάλη, Φωτεινή Μπαξεβάνη. 

Ποιος είναι όμως ο ρόλος του ηθοποιού; Τι καλείται να υποδυθεί;
Όπως ενημερώνει το περιοδικό,''Τηλεκοντρόλ'', ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης θα υποδυθεί τον Χρήστο, που θα αναγκαστεί να ζήσει με την πρώην πεθερά του,που θα υποδυθεί η Καίτη Κωνσταντίνου, όταν η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του(Άννα Μονογιού) μετακομίζει στο εξωτερικό για δουλειές-εξ ου κι ο τίτλος του σίριαλ. Μαζί τους μένουν η 14χρονη κόρη (Μαρίλια Χαρίδημου) κι ο 15χρονος γιος(Βασίλης Ντάρμας).
Ωστόσο, ο μοναδικός άνθρωπος που έχει ο Χρήστος για να λέει τον πόνο του είναι ο καλός του φίλος ,Μάρκος, που θα τον υποδυθεί ο Άρης Σερβετάλης, που βέβαια ζει στον δικό του μαγικό κόσμο. Παράλληλα, ο Χρήστος μετά τον χωρισμό του ερωτεύεται μια νεαρή γυναίκα,που θα ενσαρκώσει η Μένια Μαθιουδάκη, κόρη μιας μυστήριας κομμώτριας(Φωτεινή Μπαξεβάνη), που έχει κολλητή την την...πρώην πεθερά του!

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα