Αναζήτηση
Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά του πατρός Αντωνίου: «Μου θυμίζει τηλεπερσόνες που γιορτάζουν αντιαισθητικά τη γιορτή τους» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά του πατρός Αντωνίου: «Μου θυμίζει τηλεπερσόνες που γιορτάζουν αντιαισθητικά τη γιορτή τους»
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022
16:32

 

Με αφορμή ένα βίντεο από παλιότερη μάζωξη στην Κιβωτό του Κόσμου για τη γιορτή του, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του πατρός Αντωνίου παραλληλίζοντας τον με «τρας εκδοχές τηλεόρασης και τηλεπερσόνες που γιορτάζουν αντιαισθητικά τη γιορτή και τα γενέθλιά τους».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό: «Πολύ ωραία λόγια κι εμένα με συγκινούν. Αλλά το πρώτο κομμάτι εμένα μου θυμίζει τρας εκδοχές τηλεόρασης όπου τηλεπερσόνες γιορτάζουν με την παρουσία των θεατών υπερβολικά και αντιαισθητικά για τα δικά μου αισθητικά δεδομένα τη γιορτή και τα γενέθλιά τους. Αυτό το πράγμα, ο ομιλών δεν έχει επιτρέψει ποτέ σε συνεργάτη του να το κάνει. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός, αλλά δε ξέρω τώρα άμα είσαι ιερέας τέτοια υποδοχή σταρ του Χόλιγουντ στη δομή;»

«Ο ιερέας νομίζω ότι πρώτο κομμάτι έχει την ταπεινότητα. Εγώ τον πατέρα Αντώνιο θα τον θυμάμαι πάντα με φθαρμένο πουκάμισο και με φθαρμένα παπούτσια» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.


Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Λιάγκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551