Αναζήτηση:
Ο Παύλος Γιαννακάκης για πρώτη φορά έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Διαμαντή (Ant1 στις 18:45)
Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014
14:34
Ο Αχιλλέας, η Μελίνα, ο Πάτροκλος και η Βασιλική απολαμβάνουν το συναρπαστικό ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη και το Πουκέτ, όπου ζουν πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Όταν όμως ο Αχιλλέας θα δει συμπτωματικά, ένα μήνυμα του Διαμαντή στο κινητό του Πάτροκλου, θα του γεννηθούν μεγάλα ερωτηματικά και θα ζητήσει εξηγήσεις...

Ο Παύλος Γιαννακάκης για πρώτη φορά έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Διαμαντή και αποκαλύπτεται πόσο βαθύ είναι το χάσμα που τους χωρίζει.

Ο Σήφης αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη Στεφανία, όταν η μικρή τον ακούει να λέει στη στο τηλέφωνο στη Μελίνα πως την αγαπάει, ενώ από την άλλη μεριά ο τοκογλύφος που του έχει δανείσει λεφτά τον πιέζει ασφυκτικά.

Η Όλγα ξεκινάει τη συνεργασία ως οινολόγος στο οινοποιείο των Ματθαίων, θέτοντας τους δικούς της όρους. Ο Διαμαντής στριμώχνει τον Ματθαίο σχετικά με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τις εξαγωγές στην Κίνα και με μια εκβιαστική κίνηση του ζητάει να κάνουν νέα συμβόλαια. Η Πανίτσα, μια Κύπρια που ζει στα Χανιά, θα αναλάβει να κρατάει το μωρό της Δάφνης, και η κάπως "εκκεντρική" παρουσία της θα γίνει αφορμή για σπαρταριστές περιπέτειες.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Μπρούσκο