Αναζήτηση:
Σεφερλής: Αυτό είναι το κόνσεπτ της εκπομπής του στον ΑΝΤ1
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019
12:29

Από το δεύτερο μισό της νέας σεζόν, ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τον ΑΝΤ1, όπου και θα αναλάβει μια κωμική εκπομπή με σκετσάκια.

Ο ηθοποιός μιλά στο TV Έθνος για τη νέα αυτή συνεργασία...

Γιατί έχουμε να σε δούμε από το 2016 που έκανες το «Ραντεβού»;  

Μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω λείψει. Μου αρέσει η τηλεόραση και είμαι εκεί με τις παραστάσεις μου κάθε εβδομάδα. Ούτε στον κόσμο λοιπόν έχω λείψει και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης των παραστάσεων όταν προβάλλονται στην τηλεόραση και παρά το γεγονός ότι κάποιες έχουν προβληθεί αρκετές φορές. Ήρθαν μετά το «Ραντεβού», που το διασκέδασα πάρα πολύ, κάποιες προτάσεις, αλλά δεν με κάλυψαν. Είπα «όχι» σε πράγματα που θεωρούσα πολύ εύκολα και νομίζω δεν θα κάλυπταν και το κοινό. Το παρουσιαστιλίκι το κάνουν πολλοί και καλά. Ο κόσμος θέλει άλλα πράγματα από μένα.  

Επιστρέφεις όμως του χρόνου με εκπομπή στον ΑΝΤ1. Θέλω να μου περιγράψεις τι έρχεται στις οθόνες μας.  

Ναι, επιστρέφω. Θα είναι μια μικρή επιθεώρηση με ζωντανό κοινό. Θα είναι μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή με σκετς, με φυσικές αντιδράσεις του παριστάμενου κοινού. Δεν θα έχουμε «κονσέρβα» γέλια. Πάει για το δεύτερο μισό της νέας σεζόν λόγω των θεατρικών μου υποχρεώσεων.


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα