Αναζήτηση:
Ο Κλούνεϊ επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Αμάλ
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017
18:01

Αν και ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ δεν έχουν κάνει ακόμη καμία δήλωση για την επικείμενη εγκυμοσύνη, ωστόσο ο συνάδελφος και καλός φίλος του Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, ήταν ο ΄πρώτος που επιβεβαίωσε την είδηση.

Αφού, είπε ότι όντως ισχύουν τα δημοσιεύματα, ο Ντέιμον αποκάλυψε τον τρόπο που ο Κλούνεϊ του αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας.

«Εργαζόμουν μαζί του το περασμένο Φθινόπωρο και με τράβηξε στην άκρη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μου το είπε. Παραλίγο να κλάψω. Ήμουν τόσο ευτυχισμένος για αυτόν!», είπε ο διάσημος ηθοποιός στο Entertainment Tonight του Καναδά.

«Τότε τον ρώτησα..."Πόσο μηνών είναι;" και μου λέει "8 εβδομάδων"» πρόσθεσε.

Splash
Splash

O Ματ Ντέιμον, ο οποίος είναι πατέρας 4 παιδιών, του είπε: «Είσαι τρελός; Μην το πεις σε κανέναν άλλο! Μην το πεις πουθενά. Δεν ξέρεις τον κανόνα της 12ης εβδομάδας;. Οπως ήταν φυσικό δεν τον γνώριζε. Τέσσερις εβδομάδες αργότερα τον ρώτησα, "Όλα πάνε καλά σωστά;" και ο Clooney μου απάντησε, "Ναι, όλα καλά!».

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένος για εκείνον. Η Αμάλ είναι υπέροχη. Ο Τζορτζ χτύπησε το τζακποτ! Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Θα ζήσουν υπέροχα μαζί και θα γίνουν υπέροχοι γονείς. Τα παιδιά τους είναι πολύ τυχερά!».

Ο Ματ Ντέιμον στον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ - Splash
Ο Ματ Ντέιμον στον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ - Splash

 


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα