Αναζήτηση:
Jurassic World (2015) – Ο Indominus Rex αποκαλύπτεται
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015
20:34

Pame Cinema -

Μπορεί το trailer να μη δείχνει τον μεγάλο πρωταγωνιστή της τέταρτης συνέχειας του franchise του Jurassic Park, όμως τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό και ένα σχέδιο του Indominus Rex, του γενετικά μεταλλαγμένου δεινόσαυρου που θα αποτελέσει τον νέο τρόμο του περίφημου πάρκου, αποκαλύφθηκε:

 Indominus Rex

Στο Jurassic World, μεταφερόμαστε στο Πάρκο Δεινοσαύρων που πριν 23 χρόνια είχε προσπαθήσει να ανοίξει ο John Hammond στο νησί Nublar κοντά στην Κόστα Ρίκα, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Τώρα όμως όλα δουλεύουν ρολόι, τα παλιά τζιπ των επισκεπτών έχουν αντικατασταθεί με νέα hi-tech σφαιρικά οχήματα από γυαλί, και οι επισκέπτες που κατακλύζουν το πάρκο μπορούν να βλέπουν τα προϊστορικά τέρατα κάνοντας βαρκάδα στα ποτάμια του νησιού ή σε θεματικά πάρκα αισθανόμενοι ασφαλείς από τα εξαιρετικά μέτρα προστασίας του πάρκου. Όμως κάθε παράδεισος έχει και το φίδι του και αυτή τη φορά έχει την μορφή του Indominus Rex, ενός δεινόσαυρου που έχει δημιουργηθεί από το DNA πολλών ειδών και που είναι «μεγαλύτερος, με πιο δυνατό βρυχηθμό και περισσότερα δόντια» όπως μας ενημερώνει το σχετικό διαφημιστικό site. Όπως είναι αναμενόμενο, τα πράγματα θα ξεφύγουν και πάλι και θα χρειαστεί ο φύλακας του πάρκου Owen να βάλει τα δυνατά του για να σώσει τις ζωές των επισκεπτών αλλά και του προσωπικού του πάρκου.

Το trailer δεν αποκαλύπτει τον περίφημο δεινόσαυρο, αυτό το έχουν κρατήσει για επόμενο ή ακόμα και για την προβολή της ταινίας – θα το δούμε αργότερα –, βλέπουμε μόνο ένα πόδι, που για να πούμε την αλήθεια δεν μας φαίνεται πιο τρομακτικό από τον T-Rex του πρώτου Jurassic Park.

H σκηνοθεσία είναι του Colin Trevorrow που έκανε όνομα από το Safety Not Guaranteed πριν τρία χρόνια στο Sundance και το σενάριο του ιδίου και του Derek Connolly, βασισμένο στο αρχικό μυθιστόρημα του Michael Crichton.

Στο ρόλο του Owen είναι ο Chris Pratt (Moneyball, Her, Guardians of the Galaxy) και στο ρόλο της υπεύθυνης του Πάρκου είναι η Bryce Dallas Howard.

Το Jurassic World θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 12 Ιουνίου του 2015.

Jurassic World (2015) – Ο Indominus Rex αποκαλύπτεται

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα