Αναζήτηση:
Eurovision 2019: Τα δάκρυα της Τάμτα και το πρόβλημα υγείας
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019
11:00

Χαρά και ικανοποίηση επικρατεί στην αποστολή της Κύπρου για τη μεγάλη πρόκριση της Τάμτα στον τελικό της φετινής Eurovision.

Η τραγουδίστρια μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο Star και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για τη δικαίωση που ήρθε για τη συμμετοχή.

«Δεν έχω δει ακόμα το βίντεο, αλλά ξέρω ότι είναι από τα πιο εξαιρετικά πράγματα που έχω ζήσει στη ζωή μου, στην καριέρα μου. Πέρασα υπέροχα, ελπίζω να πέρασαν το ίδιο και οι υπόλοιποι«, είπε η Τάμτα και συνέχισε μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της: «Όταν βγήκα στη σκηνή δεν πρόσεξα καμία λεπτομέρεια, ήταν μαγικά, ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για τη στήριξη, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Να θυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό η Τάμτα αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα υγείας με τη μέση της, κάτι που δεν της επιτρέπει να έχει τη σκηνική παρουσία που θα ήθελε και θα μπορούσε. Δεν την πτόησε όμως και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της Eurovision, αν και εμφανίστηκε πρώτη στον χθεσινό ημιτελικό.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα