Αναζήτηση:
Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Αυτοί θα είναι οι νονοί του γιου τους, Απόλλωνα
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017
12:02

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί με την οικογένειά τους. Το λαμπερό ζευγάρι και τα 4 παιδιά του περνά το καλοκαίρι κάνοντας μπάνια και βόλτες με το φουσκωτό και εξερευνώντας την φύση στα πανέμορφα μέρη της Ελλάδας.

Η οικογένεια παράλληλα με τις διακοπές της, ετοιμάζεται για ακόμα μία μεγάλη στιγμή. Τη βάφτιση του Απόλλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει σε στενό κύκλο και για αυτό δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά θα πάρει και επίσημα το όνομά του, όπως διαβάζουμε στην Real Life, στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη. Νονοί θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα.

Ο μικρός Απόλλωνας φαίνεται πως έχει ήδη ιδιαίτερο δέσιμο με τη νονά του αφού στον γάμο του Σάκη και της Κάτιας τον είδαμε να απολαμβάνει την αγκαλιά της.

Το μυστήριο, καθώς και το πάρτι που θα ακολουθήσει, ενδέχεται να γίνουν στο Marianna Bay στο Πόρτο Χέλι όπου έγινε και η βάφτιση της Αριάδνης. Εκεί όπου παραθερίζουν αυτές τις μέρες ο Σάκης, η Κάτια και τα παιδιά. Βέβαια, οι λεπτομέρειες φαίνεται πως δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα και με δεδομένο το ότι θα είναι μια κλειστή τελετή, μάλλον θα προκύψει η απόφαση λίγες μέρες πριν τη βάφτιση.


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα