Αναζήτηση:
Zero Dark Thirty (2012) – Το πρώτο teaser για την εκτέλεση του Bin Laden
Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012
11:02

Pame Cinema -

Η πολυσυζητημένη νέα ταινία της Kathryn Bigelow που αναφέρεται στον εντοπισμό και την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν από την ομάδα των ειδικών δυνάμεων Navy Seals 6 δείχνει τις πρώτες εικόνες της στο teaser που μόλις κυκλοφόρησε και μας ανακοινώνει πως θα δούμε ‘Πώς πραγματικά συνέβη’ αυτό που ‘Νομίζαμε πως γνωρίζαμε’. Τί ακριβώς εννοεί θα το ανακαλύψουμε στην ταινία για να διαπιστώσουμε αν πράγματι πρόκειται για κάτι διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε.

Ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν Navy Seals Project και στη συνέχεια άλλαξε σε Zero Dark Thirty, έναν στρατιωτικό όρο που αναφέρεται στην ώρα 0:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Μετά το The Hurt Locker που βραβεύτηκε το 2008 με έξι Όσκαρ, ανάμεσα στα οποία και αυτό της καλύτερης σκηνοθεσίας για την Bigelow, η σκηνοθέτης επιστρέφει στον πόλεμο και στη Μέση Ανατολή, με ένα θέμα ιδιαίτερα ευαίσθητο.

Με τις καταγγελίες των Ρεπουμπλικάνων πως για την δημιουργία της ταινίας είχε πάρει από το Πεντάγωνο απόρρητες πληροφορίες για την επιχείρηση, κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε και στη συνέχεια πως η ταινία είναι μια ακόμα προσπάθεια βελτίωσης του προφίλ του Μπάρακ Ομπάμα εν όψει των Προεδρικών εκλογών, η ταινία μεταφέρθηκε για οριστική προβολή τον Δεκέμβριο του 2012.

Έχοντας ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Joel Edgerton, Jessica Chastain, Mark Strong, Jennifer Ehle, Chris Pratt, Frank Grillo, Mark Duplass και Stephen Dillane και σεναριογράφο τον συνεργάτη της Bigelow από το Hurt Locker, Mark Boal, το Zero Dark Thirty αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ήδη με το παραπάνω teaser ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το πόσα καμπανάκια των Όσκαρ θα ακουστούν.

Θα περιμένουμε να δούμε ένα πλήρες trailer και την ίδια την ταινία για κάτι τέτοιο, η οποία θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 19 Δεκεμβρίου 2012.

Zero Dark Thirty (2012) – Το πρώτο teaser για την εκτέλεση του Bin Laden

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα