Αναζήτηση
Τι απαντά η Νατάσα Μποφίλιου στον Αντώνη Καφετζόπουλο και σε όσους κατέκριναν την αντιπολεμική συναυλία | iShow.gr
Ειδήσεις
Τι απαντά η Νατάσα Μποφίλιου στον Αντώνη Καφετζόπουλο και σε όσους κατέκριναν την αντιπολεμική συναυλία
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022
15:27


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η συμμετοχή της Νατάσας Μποφίλιου στην αντιπολεμική συναυλία που διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι στο Σύνταγμα ,καθώς ορισμένοι τάχθηκαν με το μέρος της, ενώ άλλοι, όπως ο Αντώνης Καφετζόπουλος υποστήριξαν πως κρατά ίσες αποστάσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καταδικάζοντας ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και... τέλος τη Ρωσία.

Στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού, με την ίδια να απαντά σε όσα γράφτηκαν.

«Ό,τι έχω να σχολιάσω το έγραψα στην ανακοίνωσή μου. Ήταν πολύ ξεκάθαρη και συγκεκριμένη η θέση μου. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουμε. Νομίζω η μόνη θέση που δε θα σε προδώσει ποτέ είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο. Αυτό. Πάμε να κάνουμε μια συναυλία. Δεν υπάρχει κάτι που να με στενοχωρεί. Υπάρχει μόνο ότι με χαροποιεί που είναι τόσος κόσμος εδώ να στηρίξει αυτή τη μέρα»αρκέστηκε να πει η Νατάσσα Μποφίλιου.

Υπενθυμίζεται ότι τη δήλωση που έκανε η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου για την αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία , σχολίασε καυστικά ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.

Με σκοπτική διάθεση οΑντώνης Καφετζόπουλος έγραψε σχετικά:

«Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατασα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου.Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/
Σχετικά πρόσωπα
Νατάσσα Μποφίλιου
Αντώνης Καφετζόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551