Αναζήτηση
Απίστευτες δηλώσεις από τη Νεφέλη Ορφανού: «Φέρτε εικόνα να την φιλήσω για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη» | iShow.gr
Ειδήσεις
Απίστευτες δηλώσεις από τη Νεφέλη Ορφανού: «Φέρτε εικόνα να την φιλήσω για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη»
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022
15:07


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Πατσιώκα το πρωινό της Πέμπτης.

H Νεφέλη Ορφανού υπερασπίστηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη - παρά τις βαριές κατηγορίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος - και μάλιστα δήλωσε ότι θα πήγαινε και μάρτυρας στο δικαστήριο για να τοποθετηθεί.

«Για μένα και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι. Ήθελα να δώσω μια συνέντευξη και αναρωτιόμουν, εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους; Εξηγήστε το! Πανέμορφη ήμουν και… κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ειλικρινά σας το λέω… Φέρτε μου την εικόνα να την φιλήσω. Κανείς δεν με έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν μου το ζητούσε κανείς, θα πω αυτά που λέω και σε εσάς. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν για τρεις, τέσσερις σεζόν στο θέατρο Μουσούρη. Έπαιξα, έκανα, πολύ στενά, το βράδυ με περίμενε γιατί έβγαινα τελευταία να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν είδα κάτι άλλο » συμπλήρωσε η Νεφέλη Ορφανού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

«Θυμάμαι μια φορά που είχα πρόβλημα συναισθηματικό, έκλαιγα στο καμαρίνι και ο Πέτρος ήρθε να με ρωτήσει τι έγινε. «Πες μου ποιος σου έκανε κακό να πάω εγώ να τον βρω» μου είπε και έκανε σαν τρελός».

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/
Σχετικά πρόσωπα
Νεφέλη Ορφανού
Πέτρος Φιλιππίδης
Παύλος Χαϊκάλης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551