Αναζήτηση:
Τάσος Ιορδανίδης: Αποκαλύπτει για ποιο τηλεοπτικό σίριαλ δεν πήρε ποτέ τα λεφτά του
Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014
16:05
Ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην κάμερα του Αποκαλυπτικά με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστή και αποκάλυψε για ποια τηλεοπτική του δουλειά δεν έχει πληρωθεί...

«Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι δημιουργικά, αισθάνομαι ότι οι δουλειές μέχρι στιγμής έχουν πάει καλά, αλλά φυσικά έχουν προκύψει και αποτυχίες, στις οποίες δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω και από το να χρωστάω σε ανθρώπους το οποίο το σιχαίνομαι γιατί είναι συνήθης και προσφιλής κατάσταση που βιώνουν όλοι οι συντελεστές μιας δουλειάς, εγώ προτιμώ να δουλέψω και να χρησιμοποιήσω όλο το 24ωρο ώστε να είμαι εντάξει και φερέγγυος στις υποχρεώσεις μου»

Όσο για το εάν του έχει συμβεί να δουλέψει και να μην πάρει τα χρήματα του, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως την τελευταία φορά που δούλεψε στην τηλεόραση συνέβη αυτό.

«Έχει συμβεί, ήταν η τελευταία φορά που έκανα τηλεόραση. Ήταν στο σίριαλ Λίτσα.com. Τέλοσπάντων, με την προτροπή της Σοφίας (Φαραζή) που τότε πρωταγωνιστούσε και στη σειρά πήγα, τα έκανα τα γυρίσματα και τελικά μου βγήκαν και ξινά. Δηλαδή, το να πηγαίνεις και να σπαταλάς από τον δημιουργικό σου χρόνο, ο οποίος δεν υπάρχει κιόλας, ώρες ατελείωτες και στο τέλος να μην πληρώνεσαι κιόλας, είναι απαράδεκτο. Όχι να φεύγεις να κλείνεις την πόρτα, να γυρνάς την πλάτη και να μην δίνεις ποτέ να χρήματα τα οποία κάποιος έχει δουλέψει, αυτό το θεωρώ ανήθικο».


Zappit

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα