Αναζήτηση:
Ο Matt Damon προστίθεται στο Interstellar του Νόλαν και ετοιμάζει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013
14:54

Pame Cinema -

Σαν να μην ήταν αρκετό το super cast του Interstellar, της νέας ταινίας του Christopher Nolan, ήρθε να προστεθεί την τελευταία στιγμή και ο Matt Damon στους Anne Hathaway, Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Casey Affleck και Michael Caine.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αλμπέρτα του Καναδά και ο Damon θα έχει έναν μικρό ρόλο, συνολικά θα συμμετάσχει για δύο εβδομάδες ενώ τα συνολικά γυρίσματα θα διαρκέσουν τέσσερις μήνες. Ποιός ακριβώς θα είναι ο ρόλος του δεν έχει αποκαλυφθεί, όπως δεν έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος οποιουδήποτε ηθοποιού, βεβαιώνοντας ακόμα μια φορά την αντιπάθεια του Nolan για την δημοσιοποίηση λεπτομερειών για τις ταινίες του.

Αυτό που είναι γνωστό για το Interstellar, είναι πως πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας και η επίσημη σύνοψη προς το παρόν περιορίζεται στο : “Όταν ανακαλύπτεται μια σκουληκότρυπα, μια ομάδα εξερευνητών ξεκινά ένα ταξίδι μέσα από αυτή για να υπερβούν τους ανθρώπινους περιορισμούς στα διαστημικά ταξίδια”.

Το σενάριο που στηρίζεται στην επιστημονική θεωρία του φυσικού Kip Thorne σχετικά με τις σκουληκότρυπες, είναι του ίδιου του Nolan και του αδελφού του Jonathan Nolan και η παραγωγή της συζύγου του σκηνοθέτη, Emma Thomas και του Steven Spielberg, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει πάλι ο Hans Zimmer, όπως σε όλες τις επιτυχίες του Νόλαν.

Ο Matt Damon, που έρχεται από το Elysium του Νιλ Μπλόμκαμπ και το The Zero Theorem του Τέρι Γκίλιαμ, ενώ θα τον δούμε και στο The Monuments Men με τον George Clooney, ετοιμάζεται και για την πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια. Αν και η συμμετοχή του δεν έχει επιβεβαιωθεί, ο σταρ θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητές του πίσω από τις κάμερες στο The Foreigner, ένα θρίλερ που το σενάριο έχει γράψει ο Chris Terrio, ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του Argo.

Η ιστορία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, που έγιναν γνωστά από ένα άρθρο του δημοσιογράφου David Grann στο NewYorker, με τίτλο A Murder Foretold και που αναφέρεται στην δολοφονία ενός δικηγόρου στην Γουατεμάλα, ο οποίος όμως άφησε πίσω του ένα βίντεο που κατηγορούσε για συμμετοχή σε δολοφονίες τον Πρόεδρο της χώρας. Ο Damon εφόσον αναλάβει θα κρατήσει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Περισσότερα για την ταινία δεν είναι γνωστά, ωστόσο το Interstellar θα βγει στις αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου 2014.

Ο Matt Damon προστίθεται στο Interstellar του Νόλαν και ετοιμάζει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα