Αναζήτηση:
Ελένη Μενεγάκη: Αποχωρεί από τον Alpha; Τα υπονοούμενα on air & η απάντησή της
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016
19:29
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε τον Δήμο Βερύκιο, το πρωί της Δευτέρας, στην παρέα της εκπομπής της.
Ο γνωστός δημοσιογράφος διηγήθηκε μια προσωπική του ιστορία, αμέσως μόλις εμφανίστηκε στο πλατό, ενώ κατέληξε σε ένα υπονοούμενο για την ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha.
«Υπάρχουν δύο μυστικά. Όταν βρίσκομαι στα δύσκολα πάω και τρυπώνω μέσα σε μια φρεγάτα. Κάθομαι στις περιπολίες καμιά 20αριά μέρες. Έτσι είχα κάνει και το 1993, όταν το κανάλι τούτο εδώ που τότε ήταν ΣΚΑΪ πήγαινε λίγο περίεργα. Είμαι από την πρώτη μέρα εδώ. Τότε, ο μπαμπάς Αλαφούζος έδιωξε τον Γιάννη (Αλαφούζο) για το Λονδίνο και τότε γινόταν ένας χαμός μες στο κανάλι. Τότε πήρα μια κάμερα και μπήκα στη φρεγάτα Ανδρίας που έκανε νηοψίες στην Αδριατική. Και κάθομαι 10 μέρες. Εδώ γινόταν το σύστριγγλο και εγώ ήμουν στην Αδριατική. Έτσι, λοιπόν, σήμερα που έχει κακό καιρό έξω ήρθα στη φρεγάτα» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος, συμπληρώνοντας: «Ήρθα και επειδή νιώθω ότι είμαι κομμάτι του προσωπικού του Alpha, ήθελα να έρθω για να σε καλοπιάσω» με την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά: «Να με καλοπιάσεις εμένα γιατί; Μη δώσεις απάντηση, γιατί μπορεί να πεις κάτι που δεν πρέπει».
«Ξέρεις εσύ» της απάντησε ο Δήμος Βερύκιος, επισημαίνοντας: «Να ξέρεις ότι σε αγαπάμε, σε αγαπάμε, σε αγαπάμε. Κράτα το αυτό στο μυαλό σου, αυτή την περίοδο» με την Ελένη Μενεγάκη να λέει: «Δεν έχω κανένα παράπονο. Το έχω συνεχώς στο μυαλό μου και τις δύσκολες ώρες αυτό σκέφτομαι. Λοιπόν, τα 'παμε. Αυτός ο άνθρωπος θέλει να τα περνάμε και λίγο... Δεν μπορείς να τα λέμε μόνο απ' έξω, θέλει και λίγο να το περνάει μέσα...».  

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα