Αναζήτηση:
Τατιάνα Στεφανίδου: Η φωτογραφία που αποκάλυψε τη συνεργασία με το Epsilon
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015
17:58
Στο δυναμικό του Epsilon, όπως όλα δείχνουν, εντάσσεται η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η εφημερίδα Star Press δημοσιεύει σήμερα φωτογραφία που δείχνει το πρόσωπο της διάσημης παρουσιάστριας να έχει ήδη προστεθεί στο διαφημιστικό ταμπλό του καναλιού που βρίσκεται στη διασταύρωση έξω από τα γραφεία του σταθμού. 

Μάλιστα, η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου φιγουράρει ανάμεσα σε αυτές του Μένιου Φουρθιώτη, της επίσης νέας άφιξης στο κανάλι, Αννίτας Πάνια, της Ελεονώρας Μελέτη, της Κατερίνας Καραβάτου, του Κρατερού Κατσούλη, της Χριστίνας Λαμπίρη, της Ναταλίας Γερμανού και της Φαίης Μαυραγάνη. 

Ωστόσο,  οι πληροφορίες της εφημερίδας Espresso αναφέρουν πως η οριστική ένταξη της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon θα επισημοποιηθεί στις 2 Αυγούστου, που λήγει και τυπικά το συμβόλαιό της με το Star. 

Η αφίσα του καναλιού που δημοσιεύει η εφημερίδα Star Press

Ο Μένιος Φουρθιώτης, καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, είχε πει για την έλευση της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι: 

«Είναι εξαιρετική και σ'αγαπάει πάρα πολύ, Κατερίνα. Τη νέα σεζόν η Ναταλία Γερμανού θα βρίσκεται στη ζώνη 1-4 και στις 7 θα είναι το κεντρικό δελτίο με την Ελεονώρα Μελέτη. Άρα δημιουργείται ένα κενό. Οι τηλεθεατές τόσα χρόνια έχουν συνήθειες. Το Epsilon προσπαθεί απ' την πρώτη μέρα λειτουργίας να γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές, με αγαπημένες συνήθειες. Δημιουργείται, λοιπόν, ένα κενό και ο κόσμος θέλει να βλέπει τις αγαπημένες του συνήθειες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που οι τηλεθεατές αγαπάνε».yupiii.gr


Πηγή: newspiper
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα