Αναζήτηση:
The Place Beyond the Pines (2013) – Ryan Gosling εναντίον Bradley Cooper, το πρώτο trailer
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012
11:22

Pame Cinema -

Μετά το πολύ καλό Blue Valentine του 2010, ο Derek Cianfrance συνεργάζεται ξανά με τον Ryan Gosling σε ένα αστυνομικό δράμα με θέμα, όπως είχε πει ο ίδιος ο σκηνοθέτης “πατεράδες και γιούς, αμαρτίες του παρελθόντος και μηχανές και όπλα“.

Το The Place Beyond the Pines, σε σενάριο του ίδιου του Cianfrance αφηγείται την ιστορία του Luke (Ryan Gosling), ενός stuntman μοτοσικλετιστή, ο οποίος μαθαίνει πως έχει έναν γιό. Θέλοντας να εξασφαλίσει στο παιδί του τα απαραίτητα ξεκινά τις ληστείες τραπεζών. Έτσι όμως έρχεται σε σύγκρουση με τον Avery Cross (Bradley Cooper), έναν πρώην αστυνομικό που τώρα έχει γίνει πολιτικός και η σύγκρουση θα έχει οδυνηρά αποτελέσματα.

Μαζί με τους δύο πρωταγωνιστές είναι και οι Eva Mendes, Ray Liotta, Bruce Greenwood και Rose Byrne.

Η ταινία, η οποία με την αναγγελία της είχε προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον,  προβλήθηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο, όπου άφησε μάλλον σε αμηχανία το κοινό και τους κριτικούς, με αποτέλεσμα να μην πάρει αμέσως διανομή, όπως θα αναμενόταν με τα ονόματα που φέρει στα credits. Το πρόβλημα ήταν κυρίως στον τρόπο που είχε μονταριστεί και πολλοί διερωτούνται αν θα έχει γίνει νέο μοντάζ πριν την επικείμενη προβολή της, ωστόσο επαινέθηκαν ιδιαίτερα οι ερμηνείες του Gosling και του Cooper.

Τώρα η Focus αγόρασε τα δικαιώματα διανομής και θα το βγάλει στις ΗΠΑ στις 29 Μαρτίου 2013, έτσι ξεκίνησε και την διαφημιστική εκστρατεία από όπου και το σχετικό trailer. Παράλληλα κυκλοφόρησε και το poster:

 

 

 

 

The Place Beyond the Pines (2013) – Ryan Gosling εναντίον Bradley Cooper, το πρώτο trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα