Αναζήτηση:
Ολοκληρώθηκαν οι επαφές! Έκλεισε στον ΣΚΑΪ ο Γεωργίου
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019
20:59


αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς


Στον ΣΚΑΪ φέρεται να έκλεισε
το νέο «Τατουάζ» του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, ενώ η ομάδα βάζει στόχο να πουλήσει σειρές και σε άλλα κανάλια. Oι επαφές ανάμεσα στο κανάλι του Φαλήρου και τους συντελεστές του «Τατουάζ» ολοκληρώθηκαν αισίως.

Μάλιστα, μετά από το τέλος των γυρισμάτων του επεισοδίου-πιλότος, το οποίο επρόκειτο να δείξει σε όλα τα υποψήφια κανάλια, ο Αντρέας Γεωργίου σε επικοινωνία με αντίπαλο σταθμό δήλωσε ότι δεν θα τους στείλει δείγμα της νέας καθημερινής βραδινής σειράς, γιατί έχει ήδη κλείσει αλλού, σφυρίζοντας έτσι τη λήξη στο ματς της διεκδίκησης.

Η νέα σειρά βασίζεται σε μια παλαιότερη ιδέα για ταινία που είχε η ομάδα του «Τατουάζ» με τίτλο, «8 λέξεις», την οποία τώρα την τροποποίησαν σε μορφή σειράς

Κι αν η τύχη της μιας σειράς φαίνεται να έχει κριθεί, ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για τη δεύτερη απογευματινή καθημερινή σειρά.

Στόχος των συντελεστών είναι να σταματήσουν τις αποκλειστικές συνεργασίες και να μοιράζουν τις σειρές τους σε περισσότερα από ένα κανάλια, ως ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής.

ΑΠΟ: Real Life - Ναταλία Ανδρικοπούλου


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα