Αναζήτηση
"Άνθρωποι και Άγγελοι" | iShow.gr
Ειδήσεις
"Άνθρωποι και Άγγελοι"
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015
18:06


Το θεατρικό μονόπρακτο " Άνθρωποι και Άγγελοι " αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας "Αγγέλων έργα" του Βασίλη Λαζαρίδη.

Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 29 Οκτωβρίου 2014 στο Θέατρο "Λύχνος τέχνης και πολιτισμού" στο Γκάζι ενώ παράλληλα έχει εκδοθεί σε βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδη. Η μουσική έχει γραφτεί ειδικά για την παράσταση από τον Σίμο Κουσκούνη.

Κλασσικές ενορχηστρώσεις αναδεικνύουν την εύθραυστη ενδοσκοπική διάθεση του θεατρικού. Η ενορχήστρωση, η ηχογράφηση και η παραγωγή έγινε στο στούντιο της WaveΜusic. Το cd με την μουσική του έργου είναι παραγωγή της WaveMusic www.wavemusic.gr και κυκλοφορεί από την FM Records.

Πλοκή έργου
Βρισκόμαστε στην δεκαετία του ’50. Ο Αριστοτέλης και ο Διογένης, φίλοι από παιδιά, συναντιούνται μια βραδιά σε ένα Πλακιώτικο σοκάκι. Παρά τις διαφορετικές τους διαδρομές, η συνάντηση αυτή ξυπνά μέσα τους μνήμες, όπου η προσήνεια εναλλάσσεται με την τραχύτητα και η γαλήνη με την παραφροσύνη των βιωμάτων που χάραξαν την ζωή τους.

Η νύχτα αυτή σηματοδοτεί μια μοναδική πορεία εσωτερικής κάθαρσης που τους προετοιμάζει για κάτι άλλο, πέρα από αυτό που γνωρίζουν… την συνάντηση με τον Άγγελο τους.

Το έργο βασίζεται στο σκεπτικό ότι ο άνθρωπος στην ζωή του έχει δύο Αγγέλους που τον ακολουθούν. Ο ένας τον εγκαταλείπει στα μέσα της ζωής του και ο άλλος τον ακολουθεί μέχρι το τέλος του. «Γεννιόμαστε άγγελοι, ζούμε σαν δαίμονες και πεθαίνουμε σαν άγγελοι».

Μια συγκλονιστική παράσταση, που περνάει μηνύματα διεγείροντας συναισθηματικά τον θεατή.

Συγγραφέας : Βασίλης Λαζαρίδης


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Βασίλης Λαζαρίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551