Αναζήτηση:
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για πρώτη φορά για το τέλος της φιλίας του με τον Άκη Πετρετζίκη
Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015
11:35
O Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο περιοδικό «Hello!» και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τέλος της φιλικής σχέσης που διατηρούσε με τον πρώτο Έλληνα Master chef,  Άκη Πετρετζίκη.

Στην ερώτηση αν συνεχίζουν να είναι κολλητοί, ο παρουσιαστής, απάντησε ξεκάθαρα, λέγοντας: «Όχι, έχουμε χαθεί!». Να θυμίσουμε ότι οι δύο άντρες γνωρίστηκαν πριν από περίπου 4 χρόνια στην εκπομπή του Mega «Πρωινό mou» και αμέσως έδεσαν και ήρθαν κοντά. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον «κολλητέ!».

Στη συνέχεια, όταν του ζητήθηκε ο λόγος της απομάκρυνσής τους καθώς και ο υπαίτιος ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Και να έφταιγα δεν θα το έλεγα ανοιχτά. Οι άνθρωποι χάνονται. Ο Άκης έχει άλλες υποχρεώσεις τώρα και πολλά τρεξίματα με τις επιχειρήσεις του».

Να θυμίσουμε εδώ πως Δημήτρης και Άκης απομακρύνθηκαν από την περσινή κιόλας σεζόν, χωρίς να δώσουν διακαιώματα και λαβές για σχόλια σε τρίτους, αφού στη δουλειά τους ήταν άψογοι επαγγελματίες, παρά το ότι πλέον ήταν τυπικοί μεταξύ τους στο πλατό του της πρωινής εκπομπής του Mega.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξή του ο παρουσιαστής εξομολογείται: «Ο καλύτερος chef που έχω συνεργαστεί είναι ο Ανδρέας Λαγός. Δημιουργικός, χαμηλών τόνων και δεν έχει αφήσει την τηλεόραση να τον αλλοτριώσει. Βέβαια, και ο Άκης και ο Βασίλης Καλλίδης είχαν τις ωραίες τους στιγμές στην κουζίνα, όμως ο Ανδρέας είναι καλός σε ό,τι κι αν μαγειρεύει».

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα