Αναζήτηση
Ειδήσεις
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Θα έδινα ρόλο στον Παύλο Χαΐκάλη»
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022
15:42


Μιλώντας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για «κανιβαλισμό» και «ωμοφαγία»από ανθρώπους του χώρου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για όλα στην εκπομπή “Αυτός κι ο Άλλος” και στη δημοσιότητα δόθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ1.

Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του για το κίνημα #Μe Too που συγκλόνισε τον χώρο του θεάτρου, λίγες μέρες πριν περάσει την πόρτα του δικαστηρίου και ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμέτωπος με κατηγορίες βιασμού.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υπερασπίστηκε τη Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε για κανιβαλισμό ανθρώπων του χώρου και εξέφρασε την άποψη ότι η καριέρα τους δεν χρειάζεται να τελειώσει κάπου εδώ.

“Έγιναν και θλιβερά πράγματα, μία ωμοφαγία και ένας κανιβαλισμός και κυρίως από ανθρώπους του χώρου, που δεν το περίμενα. Δηλαδή, δεν τολμάει να πει κανείς ότι ναι μεν πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και καλά έκανε, αλλά εγώ στεναχωριέμαι για αυτόν τον άνθρωπο που τον ήξερα.

Και πήγαν να την φάνε τη Σμαράγδα την Καρύδη, όχι άνθρωποι ξένοι, αλλά του χώρου μας. Σε σημείο που να αναρωτιέσαι ότι εάν αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν ήταν επιτυχημένοι θα το κάνατε και η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι όχι. Αυτό με πειράζει πιο πολύ”, δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν ή θα πρέπει να τελειώσει ο χώρος του θεάτρου για τους ανθρώπους αυτούς σε περίπτωση που καταδικαστούν και φυλακιστούν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολίασε:

Καθόλου δεν θα έπρεπε να τελειώσει το θέατρο για αυτούς, σε καμία περίπτωση. Παίρνεις το μάθημά σου και συνεχίζεις τη ζωή σου. Έκανες ένα λάθος, σου παίρνουμε το κεφάλι, σε καταστρέφουμε, σε θάβουμε, όχι”.

Για τον Παύλο Χαϊκάλη είπε:

“Με έχει πειράξει πολύ και αυτό με τον Χαϊκάλη. Ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός που αναγκάστηκε τώρα να πάει στο χωριό του κλπ. Υπήρξαν καταγγελίες όχι για πολύ σοβαρά θέματα όμως. Γιατί και η υποκρισία περισσεύει. Δεν έκανε και τίποτα φοβερό. Κουταμάρες έκανε κατά τη γνώμη μου και συγγνώμη από αυτόν που τα λέω. Αν έβγαζα ένα έργο και είχα ρόλο, τον Παύλο θα τον έπαιρνα στον ρόλο και νομίζω ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα και ο κόσμος”.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/
Σχετικά με την είδηση πρόσωπα
Σπύρος Παπαδόπουλος
Παύλος Χαϊκάλης
Σμαράγδα Καρύδη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551