Αναζήτηση
Ειδήσεις
Νέο σκάνδαλο στο Hollywood: Ο γιος του Woody Allen δεν είναι πραγματικό του παιδί;
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013
12:04
Ένα ακόμα σκάνδαλο έρχεται να ταράξει την ηρεμία του Hollywood, αφού σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Mia Farrow παραδέχθηκε ότι μάλλον δεν είναι ο Woody Allen ο πατέρας του γιου της Ronan, αλλά ο Frank Sinatra.

Οι φήμες ότι ο 25χρονος Ronanείναι γιος του γνωστού τραγουδιστή βασάνιζαν εδώ και χρόνια τη Mia Farrow, με αποτέλεσμα να το βγάλει κι αυτή από μέσα της καινα παραδεχθεί ότι ίσως οι φήμες να είναι αληθινές.

Η Mia Farrow εξομολογήθηκε ότιο Frank Sinatra υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της ζωής της και παρά το γεγονός ότι πήραν διαζύγιο το 1968, ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέκαι συνέχισαν να βρίσκονται και μετά.

Δύο χρόνια αργότεραπαντρεύτηκε τον πιανίστα Andre Previn και υιοθέτησε τρία παιδιά, ενώ το ζευγάρι είχε άλλα τρία βιολογικά παιδιά.

Το 1979 πήραν διαζύγιο καιτο 1980 η Mia Farrow ξεκίνησε να έχει δεσμό με τον Woody Allen. Καρπός αυτής της σχέσης, όπως τουλάχιστονπίστευαν όλοι μέχρι τώρα, ήταν ο Ronan. Όμως τελικά τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι.

Πάντως ο Ronan μάλλον δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν αποδειχθεί ότι ο Frank Sinatra είναι ο πατέρας του, αφού δεν έχει καμία σχέση με τον Woody Allen.

Μετά το γάμο του διάσημου σκηνοθέτη με την θετή αδελφή του,ο Ronan έκοψε κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τονίζοντας ότι είναι τελείως παράλογο να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του.


Πηγή: newspiper
Σχετικά με την είδηση πρόσωπα
Γούντι Άλλεν
Μία Φάροου
Φρανκ Σινάτρα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551