Αναζήτηση:
Η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα - Στον 8ο μήνα
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
11:15

Για έκτη φορά γονείς ετοιμάζονται να γίνουν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, με το πρώην μοντέλο να βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε στον σύζυγό της πως περιμένει το έκτο τους παιδί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, πριν από μερικούς μήνες, όταν στο δώρο γενεθλίων του, του είχε βάλει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Φυσικά, οι φίλοι και οι συμπαίκτες του Βασίλη Σπανούλη τον τρόλαραν άγρια ενώ μία γνωστή εταιρεία του έστειλε ακόμη και προφυλακτικά.

Το ζευγάρι, πάντως, θα υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας μέσα στον Ιανουάριο, με την αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια να αναρτά και την μοναδική φωτογραφία από την φουσκωμένη κοιλιά της αδερφής της.

Το πρώην μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν διστάζει να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, ενώ στο παρελθόν, δεν δίστασε να δείξει ακόμη και το πώς είναι η κοιλιά της λίγες ημέρες μετά την εγκυμοσύνη της. Και χθες, απάντησε σε έναν οπαδό της που θέλησε να μάθει πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα