Αναζήτηση:
Sex and the City: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δηλώνει «συντετριμμένη» με τα σχόλια της Κιμ Κατράλ
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018
17:14


Έπειτα από τον ντόρο που προκάλεσε η Κιμ Κατράλ με τις δηλώσεις της για το Sex and the City και τις σχέσεις της με τις ηθοποιούς, ήρθε η σειρά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν.

Η γνωστή σε όλους «Κάρι Μπράντσο» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Άνντι Κόεν, Watch What Happens Live και εξέφρασε την δυσαρέσκειά της.

Προηγουμένως, σε συνέντευξή της, η Κιμ Κατράλ, η οποία υποδυόταν την «Σαμάνθα Τζόουνς», υποστήριξε ότι δεν ήταν ποτέ φίλη με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες, ενώ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τρίτη ταινία της σειράς.

Η Πάρκερ δήλωσε συγκλονισμένη, καθώς θυμάται διαφορετικά την εμπειρία της και τη σχέση της με την Κατράλ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Είναι στενάχωρο, αλλά πάντα πίστευα ότι αυτό που μας συνδέει είναι αυτή η μοναδική εμπειρία. Ήταν μία επαγγελματική εμπειρία, αλλά στην πορεία έγινε πιο προσωπική, επειδή περάσαμε μαζί πολλά χρόνια από τη ζωή μας.

Γι’ αυτό, ελπίζω ό,τι ειπώθηκε πρόσφατα, να ξεπεραστεί», δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένη η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ενώ συμπλήρωσε ότι, «Τόσα πολλά χρόνια περάσαμε δημιουργώντας κάτι τόσο ιδιαίτερο με το οποίο τόσοι άνθρωποι έχουν συνδεθεί, που αποτελεί τιμή για μας».

Όσο για τις φήμες που θέλουν την Σάρον Στόουν να αναλαμβάνει τον ρόλο της Σαμάνθα στην ταινία Sex and the City 3, η Πάρκερ το θεωρεί μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Twitter, η Κιμ Κατράλ επέλεξε η ίδια την αντικαταστάτριά της υποστηρίζοντας ότι η Έλεν Ντετζένερις θα ήταν υπέροχη στον ρόλο. Ωστόσο, περισσότερο θα προτιμούσε την Όπρα.

«Βέβαια, υπάρχουν και η Τίφανι Χάντις ή η Σοφία Βεργκάρα. Υπάρχουν τόσες υπέροχες ηθοποιοί για να διαλέξω, που θα μπορέσει να κάνει την Σαμάνθα δική τους», έγραψε η Κατράλ.

Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ


Πηγή: mononews.gr

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα