Αναζήτηση:
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έχω καεί στο χυλό οπότε φυσάω και το γιαούρτι…»
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019
16:59
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο στην κωμική σειρά του
Alpha «Κρατάς μυστικό;» αλλά και στην θεατρική παράσταση «Hairspray».

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεόραση αλλά και για τα δικά της «μυστικά».

Κρατάς μυστικό…. Ντορέττα;

Στη ζωή μου; Δεν μου παίρνεις λέξη, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν θα μου πάρεις λέξη για τους άλλους, ποτέ, πουθενά. Αν είναι κάτι προσωπικό, ακόμα και αν δεν μου πεις την κλασική ατάκα «Σε παρακαλώ, δεν θέλω να το πεις πουθενά», δεν θα το πω. Πολλές φορές έχω βρεθεί να ακούω σε παρέες: «Έμαθα αυτό…» κι εγώ κάθομαι και κοιτάζω, δεν λέω τίποτα και ας το γνωρίζω από πέρυσι.
Για τον εαυτό μου μιλάω σε συγκεκριμένα άτομα, γιατί έχω «καεί στο χυλό, οπότε φυσάω και το γιαούρτι». Είμαι πολύ καχύποπτη, γενικά, δεν εμπιστεύομαι εύκολα. Αν κάποιος θέλει να μου πει κάτι, δεν έχει να φοβάται τίποτα, δεν το λέω πουθενά.


Η παρουσίαση σού λείπει;

Αυτό που κάνω τώρα με καλύπτει και με γεμίζει. Στο μέλλον μπορεί να προκύψει κάτι με την παρουσίαση, μου αρέσει κι αυτό το είδος στον χώρο. Δεν πιστεύω ότι έχω τελειώσει με την παρουσίαση. Τώρα, με σίριαλ και θέατρο, δεν θα μπορούσα ούτε να το σκεφτώ.

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα