Αναζήτηση:
Διονύσης Αλερτάς: Οι νέες δηλώσεις για την κόντρα με τον Πετρετζίκη
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015
11:05
Ο Διονύσης Αλερτάς μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάρτησή του στο facebook που στάθηκε η αφορμή για την αποχώρησή του από την εκπομπή JOY.

Πόσα τατουάζ και πίρσινγκ έχει στο σώμα του;

«Μπορεί να έχω και πενήντα. Δεν τα μετρώ. Έχω σαράντα τρία πίρσινγκ. Το τελευταίο διάστημα έχουν φύγει μερικά και έχω στεναχωρηθεί. Το περίεργο είναι ότι παλιά ήμουν κατά των τατουάζ, Έκανα το πρώτο για να αποτυπώσω τον ερωτά μου για μια κοπέλα και έπειτα... με πήρε η μπάλα. Στο επόμενο ήθελα να γράψω τη λέξη ζαχαροπλάστης χωρίς να φαίνεται πολύ».

Έχει σβήσει κάποιο τατουάζ;

«Μόνο το πρώτο».

Ο λόγος που το έκανε;

«Λειτούργησα όπως ο οποιοσδήποτε 22χρονος που έχει σχέση με μια μεγαλύτερη κοπέλα. Έμαθα πράγματα. Κάθε εμπειρία τη θεωρώ καλοδεχούμενη. Στα επόμενα τατουάζ που έκανα ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή μου. Το καθένα από αυτά σημαίνει κάτι για εμένα. Δεν έχω κανένα για μόδα. Όλα δηλώνουν κάτι. Έχω ένα μίξερ, ένα κρουασάν, σοκολάτες...».

Η επίμαχη ανάρτηση στο facebook, ο ρόλος του Άκη Πετρετζίκη & η αποχώρηση από το JOY. Τι πραγματικά έγινε;

«Το σχόλιό μου ήταν γενικό. Δεν ανέφερα ούτε όνομα ούτε κανάλι. Πολλοί βγαίνουν στην τηλεόραση. Όποιος έχει τη μύγα απλώς μυγιάζεται. Με πήραν όντως τηλέφωνο από το Mega και μου είπαν: "Κατέβασε το status γιατί αναφέρεσαι σε ένα δικό μας άνθρωπο, τον Πετρετζίκη". Τους απάντησα ότι δεν είχε καμία σχέση. Εκείνοι ωστόσο επέμεναν στο αίτημά τους και εγώ, χωρίς να χρειαστεί να το σκεφτώ ιδιαίτερα, τους δήλωσα "Αποχωρώ από την εκπομπή"».

Θα δήλωνε συμμετοχή σε ένα show, όπως το Master Chef;

«Είμαι ζαχαροπλάστης 15 χρόνια. Έχω περάσει απ’ όλα τα στάδια για να φτάσω να γίνω σεφ. Στην Ελλάδα είναι πολύ παρεξηγημένος αυτός ο τίτλος. Στην πραγματικότητα σημαίνει να διοικείς μια ομάδα. Πρέπει να ξεκινήσεις από χαμηλά. Στην τηλεόραση δεν είσαι σεφ, αλλά τηλεμάγειρας».

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα