Αναζήτηση:
Έξαλλοι ο αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο γιος της με τη φωτογραφία του παραμελημένου τάφου
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012
16:41


Η φωτογραφία που κάνει εδώ και δύο ημέρες το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν άγνωστο άντρα να κοιμάται ξαπλωμένος μέρα μεσημέρι στον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έκανε έξαλλη την οικογένεια της αείμνηστης ηθοποιού.

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πλήρη παραμέληση και αδιαφορία για το μνήμα της ηθοποιού, όπου καθένας μπορεί να βρεθεί εκεί και να ξαπλώσει πάνω του.

Ο αδελφός της Τάκης Βουγιουκλάκης, αλλά και ο γιος της Αλίκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ επιμένουν στο FTHIS.GR πως «πρόκειται για μια στημένη και καλά σκηνοθετημένη φωτογραφία που σκοπό έχει να πλήξει την οικογένεια".
Όπως γράφτηκε ένας άστεγος βρήκε απάγκιο στον τάφο που δείχνει απεριποίητος και παραμελημένος, με τις πρασινάδες να έχουν "πνίξει" το χώρο, ακόμα και το καντηλάκι της.
Ο αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο γνωστός σκηνοθέτης Τάκης Βουγιουκλάκης, μιλώντας αποκλειστικά στο FTHIS.GR δήλωσε:

 "Αν θέλει κάποιος να δείξει τον τάφο της Αλίκης παραμελημένο μπορεί άνετα να το "σκηνοθετήσει". Και η ενημέρωσή μας από τον φύλακα του νεκροταφείου, αλλά και της κυρίας που περιποιείται τον τάφο, είναι πως  η φωτογραφία που μου περιγράφεται είναι σκηνοθετημένη εκατό τα εκατό.
Μας ενημέρωσαν λοιπόν, πως ο κύριος αυτός ήταν ο «πρωταγωνιστής» ενός στημένου και κακόγουστου, για να μην πω χειρότερα, βέβηλου έργου». Αλλά και να μην ήταν έτσι, αρνούμαι να σχολιάσω τον… "άστεγο", αρνούμαι να σχολιάσω έναν παρανοϊκό του τρελλοκομείου".
Ο γιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε στο FTHIS.GR για μια "κίνηση εκ του πονηρού":
"Σήμερα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση στη μνήμη της μητέρας μου, για να γνωριστούμε με όλους τους θαυμαστές της-μέλη, στις δύο επίσημες σελίδες που έχουν δημιουργηθούν στο Facebook.
Παρόντες θα είναι και ξεχωριστές παρουσίες – εκπλήξεις από τα χρόνια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου και πραγματικά θα είναι μια λαμπερή βραδιά. Και εγώ και οι συνεργάτες μου, περιμέναμε ότι κάποιοι εκ του πονηρού θα σκεφτούν κάτι…για να "πλήξουν" το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Το περιμέναμε με σιγουριά λίγο πριν την εκδήλωση κι έτσι έγινε".
"Και μην σας κάνει εντύπωση αυτή η φωτογραφία" συνέχισε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. "Κατά καιρούς έχουν φτάσει σε μας, στιγμιότυπα με ανθρώπους που στέκονται στο μνήμα χαμογελώντας ή καταστρέφοντάς τον για λόγους… δικούς τους. Ο τάφος της μητέρας μου, είναι περιποιημένος και υπάρχει κυρία που πληρώνεται για να τον φροντίζει".


Πηγή: newspiper
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα