Αναζήτηση
Κώστας Καζάκος: Η Αλίκη και η Τζένη δεν δούλευαν στο ίδιο χωραφάκι | iShow.gr
Ειδήσεις
Κώστας Καζάκος: Η Αλίκη και η Τζένη δεν δούλευαν στο ίδιο χωραφάκι
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021
18:23


Ο Κώστας Καζάκος έδωσε συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Τζένη Καρέζη και στην «κόντρα» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η ταινία “Το κοντσέρτο για πολυβόλα” ήταν σταθμός γιατί ήταν η αφορμή να γνωριστώ με ένα άτομο που με γέμισε τότε και περάσαμε 26 χρόνια μαζί. Κάναμε κι ένα παιδί μαζί και ήταν μια πληρότητα. Αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση. 26 χρόνια κάναμε κοινή πορεία με την Τζένη. Αν ήμασταν λιγάκι πιο ανώριμοι μπορεί να είχαμε καταστραφεί αμέσως. Δυστυχώς “έφυγε” γρήγορα», είπε ο Κώστας Καζάκος και πρόσθεσε:

«Το ότι ήμασταν δύο εθνικά ζευγάρια είναι περισσότερο δημιούργημα των μέσων ενημέρωσης. Δεν υπήρχε καμία κόντρα μεταξύ της Τζένης και της Αλίκης. Σε τι; Δεν είχαν κοινό τόπο για να υπάρχει κόντρα. Άλλη πορεία η μία, άλλη πορεία η άλλη. Η μία χειριζόταν τη δουλειά της με έναν τρόπο, η άλλη με εντελώς άλλο. Δεν δουλεύανε στο ίδιο… χωραφάκι».

«Εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Γνωριζόμασταν και απλά συντρώγαμε μερικές φορές πριν χωρίσουν με την Αλίκη. Φιλία δεν είχαμε, δεν υπήρχε επίσης κοινός τόπος», είπε στο τέλος.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/
Σχετικά πρόσωπα
Κώστας Καζάκος
Τζένη Καρέζη
Αλίκη Βουγιουκλάκη
Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551