Αναζήτηση:
Η αναζήτηση του Ιντιάνα Τζόουνς στη Σύρο
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012
17:02
Ο «κυνηγός της χαμένης κιβωτού» βρήκε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων αυτό που έψαχνε. Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή του Χάρισον Φορντ να αποκτήσει δικό του σπίτι στη Σύρο.

Κατά τη σύντομη παραμονή του εκεί μαγεύτηκε, και μέσω της Ελληνίδας φίλης του απευθύνθηκε σε μεσιτικό γραφείο για να αποκτήσει το δικό του ακίνητο, ενώ επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί το νησί, σύμφωνα με πηγές της «Espresso».

Ο σταρ του Χόλιγουντ περιηγήθηκε σχεδόν σε όλο το νησί με μηχανή μεγάλου κυβισμού και εντυπωσιάστηκε από την εξαιρετική νεοκλασική αρχιτεκτονική του, η οποία του προσδίδει έναν αέρα αρχοντιάς που σηματοδοτεί την παράδοσή του στις τέχνες και τον πολιτισμό. Ολα αυτά μαζί με τα σοκάκια, τα τοπία, τα γεφυράκια, τις σπηλιές και τις άβατες παραλίες του νησιού, το οποίο διαθέτει πολύ καλό οδικό δίκτυο, ήταν στα «συν» γι’ αυτή την επιλογή του μεγάλου ηθοποιού. Μάλιστα, τις ημέρες που τον υποδέχθηκε η «αρχόντισσα των Κυκλάδων» πρόλαβε να δει δυο-τρεις κατοικίες, αλλά δεν κατέληξε, γιατί όπως του είπαν δεν θα μπορούσε να κάνει τις μετατροπές που έκρινε αναγκαίες.

Ετσι, το κεφάλαιο «Σύρος» δεν έκλεισε ακόμα για τον Χάρισον Φορντ. Πάντως, οι εικόνες που πήρε μαζί του από αυτό το ταξίδι-αστραπή ήταν ό,τι καλύτερο. Κι εκείνος όμως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους ντόπιους και στους τουρίστες που τον χαιρετούσαν στον δρόμο και τους αντιμετώπιζε εγκάρδια και χωρίς ίχνος βεντετισμού - στάση ζωής όλων των σπουδαίων καλλιτεχνών.

Σύμφωνα με άλλες πηγές μας από τον κινηματογραφικό χώρο, ο Χάρισον Φορντ επισκέφθηκε το κυκλαδονήσι για πιθανά γυρίσματα μεγάλης παραγωγής, για να κάνει δηλαδή κάτι σαν ρεπεράζ. Ισως γι’ αυτό τον λόγο ο Χάρισον Φορντ τηρούσε σιγήν ιχθύος όταν τον ρωτούσαν τι τον έφερε στη Σύρο.

real.gr

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα