Ο Γκρεγκ βρίσκεται στην Ολλανδία, σε ένα από τα μεγαλύτερα παρασκευαστήρια για σάλτσες στον κόσμο, όπου βλέπει πώς φτιάχνεται η μαγιονέζα. Επισκέπτεται φάρμα στο Άρνεμ, όπου εντυπωσιάζεται με ένα μηχάνημα που διαχωρίζει τους κρόκους από τα ασπράδια 1.700 αυγών το λεπτό.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα