Το ταξίδι αρχίζει από τα Μετέωρα και τη Ράξα Τρικάλων για τσίπουρα και καταλήγει στην Όσσα του Λαγκάδα για ούζο! Επισκεπτόμαστε το Κτήμα Θεόπετρα, της οικογένειας Τσιλιλή, που πρώτη εμφιάλωσε το τσίπουρο. Με τον Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλο συζητάμε για τα μυστικά της απόσταξης και όχι μόνο.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα