Από τη Δευτέρα 15/7 στην παρουσίαση του ενημερωτικού magazino θα εναλλάσσονται η Στέλλα Στυλιανού, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Βελίκα Καραβάλτσιου, ο Σωτήρης Μπολάκης, ο Ζήσης Μούσιος, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη και θα καταγράφουν την επικαιρότητα.
Υπάρχει μία πληροφορία που κυκλοφορεί ανεπίσημα εντός του ΑΝΤ1 που κάνει λόγο για είδηση - βόμβα σχετικά με το κεντρικό πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.
Ο σκηνοθέτης Νίκος Κουτελιδάκης και η σεναριογράφος-ηθοποιός Ελένη Ζιώγα, άντλησαν την έμπνευσή τους από το κλασικό αριστούργημα του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη Κωνσταντίνου Θεοτόκη, «Κατάδικος».
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα