Η Δέσποινα Βανδη να αρνήθηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία σε μια προγραμματισμένη συναυλία στο Τσεσμέ της Σμύρνης όταν διαπίστωσε πως στον χώρο υπήρχαν αναρτημένες αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και συνθέτρια παρουσιάζει τη μακρόχρονη καλλιτεχνική διαδρομή της μέσα από γνωστά τραγούδια της, έχοντας στο πλάι της τη μουσική δημιουργό και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.
Το καστ του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», που καθήλωσε την περασμένη σεζόν το κοινό, ανακοινώθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025.
Καλεσμένοι στην ξεχωριστή αυτή συναυλία, ο Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του και η Νεφέλη Φασούλη.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα