Αργά το απόγευμα του Σαββάτου έγινε η κηδεία του Αλέν Ντελόν σε μια αυστηρά ιδιωτική τελετή, όπως άλλωστε επιθυμούσε, στο παρεκκλήσι της κατοικίας του στο Ντουσί.
Ο Τόμας και η Εστρέλα είναι… το ζευγάρι του καλοκαιριού με διαφορά από τα υπόλοιπα, γιατί ο έρωτάς τους «βγάζει» μία αγνότητα, θα έλεγα ότι η μοναδική σχέση τους είναι ο «ορισμός του έρωτα».
Ο καλός φίλος και συνεργάτης του ζευγαριού, Νίκος Καλούδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν όλοι μαζί, χαλαροί και ευδιάθετοι.
Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και ήδη πολλά αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης μετρούν αντίστροφα για να επιστρέψουν στη βάση τους, και να ετοιμαστούν για την νέα σεζόν.
Η Ιουλία Καλλιμάνη σε μία σπάνια συνέντευξή της μίλησε για τους εφιάλτες που πέρασε, απέφυγε να αναφερθεί στη βράβευσή της για την προσφορά της ενώ δεν δίστασε να δώσει και συμβουλή σε κορίτσια που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στη ζωή της.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα