Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, το The Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού, θα επιστρέψει στον Alpha με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.
«Ο ρόλος της Πετρούλας μου αρέσει γιατί έχει τρομερές αντιφάσεις. Είναι ένθεη, έχει γιο παπά, είναι μια πολύ ταλαιπωρημένη γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της με ένα φρικτό τρόπο, αλλά μέσα στην απόγνωσή της θέλει κι εκδίκηση.»
Απόψε, οι Τίγρεις λαμβάνουν τα γράμματα από το έπαθλο Επικοινωνίας και η συγκίνησή τους είναι μεγάλη. Οι Αετοί ακόμα δεν μπορούν να δεχτούν πώς έχασαν, μέσα από τα χέρια τους, ένα κερδισμένο έπαθλο.
Για ακόμα μία χρονιά ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» έχουν ετοιμάσει τα καλύτερα ταξίδια και θα μας ξεναγήσουν από τη Μαδρίτη και τη Μάλαγα μέχρι τη μακρινή Ιαπωνία!
Η ιδιαιτερότητα κάθε αντικειμένου που παρουσιάζεται στην εκπομπή πολλές φορές αρκεί για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών. Και η περίπτωση του Σαλίμ και του αντικειμένου του ανήκει ακριβώς σε αυτή την κατηγορία.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα