Η Ιωάννα Μαλέσκου, απολαμβάνοντας τον ρόλο της μαμάς, έκανε μια χαλαρή βόλτα με την κορούλα της το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, και οι εικόνες «έλιωσαν» τους followers της στο Instagram!
Ο Δράκουλας, συμβολίζοντας το απόλυτο κακό, τον διάβολο, το σκοτάδι, προσπαθεί να βγει από τις σκιές απομυζώντας ζωή από τους ήρωες. Οι ήρωες του έργου-μποέμ της εποχής, παλεύουν ο καθένας με τον προσωπικό του δαίμονα? τον καλούν και αντιμετωπίζουν
Ο τελευταίος κύκλος της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Famagusta», κάνει πρεμιέρα με το πρώτο επεισόδιο, απόψε. Αμέσως μετά, Η ιστορία του πρώτου Έλληνα Serial Killer ξεκινά.
Την Κατερίνα Ζαρίφη φιλοξένησε η Μαρία Σολωμού στη διαδικτυακή της εκπομπή «Μαρία τη Νύχτα». Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσει ένα παιδί.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα