Το πολυσυζητημένο live τηλεπαιχνίδι, το People’s Choice, φαίνεται ότι θα συνεχίσει για καιρό ακόμα να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, καθώς η υλοποίησή του είναι κάτι που θα αργήσουμε αρκετά μέχρι να το δούμε.
Την Αφροδίτη Λατινοπούλου φιλοξένησε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του το πρωί της Πέμπτης. Η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» δεν δίστασε να χορέψει το YMCA όπως έκανε και ο Ντόναλντ Τραμπ στις προεκλογικές του ομιλίες.
Η Έφη έκανε την εντυπωσιακή της είσοδο, όμως δημιουργήθηκαν ήδη οι πρώτες «παρεξηγήσεις» με τη βαθμολογία της. Η Σέβη ήταν εκείνη που πήρε πιο προσωπικά τον βαθμό της και σήμερα η Έφη προσπαθεί να την προσεγγίσει και να της εξηγήσει.
Μία εξομολογητική συνέντευξη έδωσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός τραγουδιστής καθηλώνει μιλώντας για τον θάνατο του μόλις 2μιση ετών αδελφού του.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψή του για το κίνημα #metoo που ξεκίνησε στον χώρο του θεάτρου πριν από μερικά χρόνια.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα