Είναι όλη τους μια ωραία παρέα. Η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Μαρία Καβογιάννη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Λίνα Πρίντζου, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα και άλλοι.
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο «Πρωινό» για την καθημερινότητα με την κόρη της, τις φετινές γιορτές που είναι διαφορετικές, τα «μαϊμού» προϊόντα, αλλά και την τηλεόραση.
Η ιστορία του θρύλου Elvis, του βασιλιά του rock’n roll, που ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να εμπνέει και να επηρεάζει το κοινό, αλλά και τη μουσική βιομηχανία, παρουσιάζεται μέσα από το πρίσμα της πολύπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζερ του
Μία ιδιαίτερη και άκρως εορταστική αποστολή έχουν σήμερα οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks καθώς καλούνται να εντάξουν στα looks τους χριστουγεννιάτικα στολίδια!
Απόψε, στις 22:00, το MEGA θα μεταδώσει, αποκλειστικά,τη μεγαλειώδη συναυλίατης Ελληνίδας σταρ-«φαινόμενο» που διοργανώθηκε στο Καλλιμάρμαρο, στις 5 Οκτωβρίου 2024, για τον εορτασμό των 51 χρόνων επιτυχημένης πορείας στο τραγούδι.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα