Έλληνες που μετανάστευσαν και κατάφεραν να ζήσουν τα αμερικάνικο όνειρο, κι Έλληνες που η ακαδημαϊκή τους καριέρα τους οδήγησε στα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ.
Η Χριστίνα Μαξούρη, η σκληρή και αυταρχική Καλλιόπη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το ρόλο της και τη σειρά που καθηλώνει κάθε βράδυ τους τηλεθεατές.
Ο Μάνος λέει στη Μαρίνα πως οι φήμες για τη σχέση του άντρα της με την κόρη της Βάνας μπορεί να τινάξουν τη δωρεά των Γερολυμάτων στον αέρα και η Μαρίνα πιστεύει πως του το είπε η Χρύσα.
Ο Δημήτρης Αριανούτσος, ο μυστηριώδης Φίλιππος από τη σειρά «Διάφανη αγάπη», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου.
Τα ζευγάρια των μονομάχων θα βρουν κάτω από το Mystery Box υλικά που έχει επιλέξει ο Πάνος Ιωαννίδης και παραπέμπουν στην cucina povera. Όλες οι μαγειρικές δοκιμασίες θα έχουν την δική υπογραφή.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα