Οι δυο μπριγάδες θα πρέπει να σερβίρουν σε πραγματικό χρόνο πέντε πιάτα στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.
Η ΕΡΤ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη. Ο Απόστολος Μαγγηριάδης, ο οποίος έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
Ο Σάκης και ο Γιώργος στο επόμενο συναρπαστικό ταξίδι τους επισκέπτονται τη μαγευτική Βολιβία, σε μία μοναδική περιπέτεια στο πιο συναρπαστικό και ανατρεπτικό επεισόδιο, στο οποίο κάνει την πρώτη της εμφάνιση και η Χριστίνα Μπόμπα!
Οι τίτλοι αρχής «έπεσαν» και λόγω ενός τεχνικού λάθους οι τηλεθεατές είδαν τον παρουσιαστή με γυρισμένη πλάτη ενώ ταυτόχρονα ακούστηκαν και κάποια… «γαλλικά»!
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Νταλιάνη.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα