Η Ιβάνκα Τραμπ έχει αναμφισβήτητα πολλά χρήματα για να φορέσει ό,τι θέλει αλλά και για να πληρώσει ειδικούς στιλίστες και σχεδιαστές για να την ντύσουν.
Η Πελαγία αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία γι’ αυτό που της συνέβη δίνοντάς τους το μοναδικό στοιχείο που έχει στην κατοχή της. Την ίδια στιγμή η Ελένη πληρώνει τα λάθη της με τον χειρότερο τρόπο.
Ο επιθεωρητής Άρης Κωλέτσης έρχεται στη Στέρνα και αρχίζει την έρευνα για την εξαφάνιση του ενωμοτάρχη, η Χλόη αποχαιρετά τον πατέρα Νικόλαο -που φεύγει από το Μαύρο Λιθάρι-με ένα φιλί και η Θάλεια επιστρέφει στο σπίτι της, μετά από όσα έχει περάσει.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα