Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκλειστικά στο «Πρωινό ΣουΣου» σχολίασε την τελευταία εξέλιξη με τον Χρήστο Μάστορα και δήλωσε: «Εάν θέλει να πιει για να βγει στη σκηνή, μπορεί μετά να μην οδηγήσει».
Ο ΣΝΙΚ έδωσε μια σύντομη απάντηση: «Βλέπω κάποια άρθρα που είναι fake news, είστε τελειωμένοι!» Η σύντροφος του απάντησε «ότι λένε στα κανάλια, δεν έχει γίνει τίποτα», «Δεν ήμουν ποτέ χτυπημένη κατεβάστε τα άρθρα».
«Κι όταν δεν θα αντέχεις άλλο, να αντέχεις. Κι όταν θα πονάς, να ανασαίνεις. Κι όταν όλα θα μοιάζουν ξένα, να τα επιθυμείς. Κι όταν τίποτα δε θα ‘χει σκοπό, να το αγαπάς. Με τα σπλάχνα σου με την κοιλιά σου», γράφει ο Αντίνοος Αλμπάνης.
Τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη περίμεναν οι δημοσιογράφοι κάτω από το σπίτι της, προκειμένου να της αποσπάσουν μια δήλωση, σχετικά με τη σύλληψη του Χρήστου Μάστορα.
Το ντόμινο των αποκαλύψεων αποκτά τη μορφή χιονοστιβάδας που θα παρασύρει στο πέρασμά της όλες και όλους. Οι ισορροπίες που επικρατούσαν μέχρι σήμερα στο «GRAND HOTEL» αλλάζουν και οι αντιδράσεις είναι πλέον αλυσιδωτές.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα