Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή και αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό της ξεκίνημα όσο και στην απουσία από την μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια.
Όσοι βρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το βράδυ της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.) θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν ζωντανά τον μοναδικό ήχο του violoncello piccolo από τον κορυφαίο τσελίστα Mario Brunello.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει με την επιτυχημένη παράσταση «Τα τραγούδια των άλλων που αγάπησα», ένα μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το ευρύ κοινό από φωνές μεγάλων καλλιτεχνών.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα