Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την «επικοινωνία» με τη μητέρα της που έχει «φύγει» από τη ζωή, την σκηνή στο «Είσαι το ταίρι μου» που γυρίστηκε πολλές φορές αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες.
Η Κόνι Μεταξά επέστρεψε στο Tik Tok και δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα μηνύματα που δέχεται σωρηδόν μετά τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Μάριο Καπότση.
Ο Χρήστος Μάστορας τίμησε το μεγάλο Χρήστο Νικολόπουλο τραγουδώντας το «Αγριολούλουδο» του Στέλιου Καζαντζίδη, την τεράστια επιτυχία του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού!
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φαίη Σκορδά φέτος συνεργάζονται για ακόμα μία φορά τηλεοπτικά και ο παρουσιαστής έχει μόνο τρυφερά λόγια να πει για εκείνη.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα