Ο Παντελής Τουτουντζής μιλάει στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» για το πως αντέδρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην συνέντευξη που του έδωσε.
Ο Άγης μαθαίνει πως η Μαρίνα είναι η πραγματική ενοικιάστρια του διαμερίσματος της Στέλλας. Ο Στέφανος λέει στη Μαρίνα πως η κλινική θα πουληθεί και θα τη διώξουν και της αποκαλύπτει τη σχέση της Χρύσας με τον Μάνο.
Ο Μάρκος Σεφερλής μιλάει στην κάμερα του «Breakfast at Star» για τα όρια της τέχνης, το παράπονο για πρώην συνεργάτες του αλλά και για την εκπομπή που ετοιμάζει!
Ο Μάρκος ετοιμάζεται να τελειώσει την ιστορία με τον Λεωνίδα, μια για πάντα. Κάποιος θα προσπαθήσει να τον αποτρέψει την τελευταία στιγμή. Θα τα καταφέρει;
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα