Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Θαύμασα την Κλαυδία στο σύνολό της, αλλά εντυπωσιάζομαι περισσότερο από την προσωπικότητά της». Για τη Μαρίνα Σάττι είπε ότι: «Όταν πηγαίνουμε στη Eurovision, δεν πάμε με την προσωπική μας ατζέντα, πάμε γιατί εκπροσωπούμε μι
«Πέρασαν 5 χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται σαν ψέμα. Δεν θα χωρέσει ποτέ στο κεφάλι μου. Κόντεψα να πεθάνω για το τίποτα. Έχω πονέσει τόσο πολύ, τόσο άδικα. Έχω πει πως δεν στέκομαι στο “Γιατί σε εμένα;»
Ο Βασίλης Πορφυράκης, μερικούς μήνες από τον χωρισμό του από την Ματίνα Νικολάου, αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα