Ο Ρήγας καταθέτει στο δικαστήριο και όλα δείχνουν ότι ο Κωνσταντίνος Γαζής είναι ο ηθικός αυτουργός για τις δολοφονίες των προσφύγων, αλλά ο αστυνόμος Κομνηνός αναιρεί την κατάθεση του Ρήγα, στρέφοντας τις υποψίες πάνω του.
Η γλυκιά Ντιάνα ψάχνει ένα άτομο που να έχει ενδιαφέρον και να νιώθει ότι ταιριάζει με τη διάθεσή της. Θα υπάρξει ερωτική σπίθα ή θα φύγουν και οι δύο όπως ήρθαν;
Απόψε στις 23:20, στο MEGA, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία για δύο πολύπλοκες υποθέσεις που έχουν αναστατώσει την κοινή γνώμη.
Η Μπέρτα είναι έτοιμη να πάρει το όπλο της και να ψάξει για τον Γιόχαν, όμως όλα τελειώνουν με μια μοιραία συμπλοκή. Στο νοσοκομείο, ο Ρόμπερτ είναι σοβαρά και η Μαίρη συμβουλεύει τη Νόνα να πουν τα πάντα χωρίς να αφήσουν μεταξύ τους σκιές.
Όλα τα μέτωπα ανοιχτά στον ΑΝΤ1, κόσμος πάει κι έρχεται, εκπομπές ετοιμάζονται και οι υποψηφιότητες για μια θέση μπροστά από την κάμερα πολλές. Πρωινή ζώνη, καλοκαιρινή εκπομπή, σατιρικό πρόγραμμα και μαγειρική μπαίνουν στο μενού.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα