Αναζήτηση
Πολ Γουέσλι (Paul Wesley) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
23/07/1982
Ηλικία
42
Βιογραφικό
Ο πολωνικής καταγωγής Πολ Βασιλέφσκι, γεννήθηκε στο Μπρανσγουίκ του Νιού Τζέρσεϊ στις 23 Ιουλίου του 1982.
Έχει τρεις αδελφές, μία μεγαλύτερη και δύο μικρότερες. Εκτός από αγγλικά, ο Πολ μιλάει και άπταιστα πολωνικά καθώς μέχρι τα 16 του συνήθιζε, μαζί με τους γονείς, του να περνάει 4 μήνες τον χρόνο στην Πολωνία.
Από την πρώτη χρονιά στο λύκειο ο Πολ ανακάλυψε το ταλέντο του στην υποκριτική και συμμετείχε στην καθημερινή σειρά «Guiding Light».
Σύντομα οι ρόλοι αυξήθηκαν, κάτι που έκανε τους γονείς του να του αλλάξουν σχολείο για να συνεχίσει τις σπουδές του.
Λίγο αργότερα όμως ο Πολ παράτησε το πανεπιστήμιο, καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει κάτι άλλο πέρα από την υποκριτική, που τόσο πολύ αγαπάει.
Το 2005 άλλαξε το όνομά του σε Πολ Γουέσλεϊ. Όταν τον ρώτησαν τον λόγο της αλλαγής, ο ίδιος είπε: «Το κανονικό μου όνομα είναι πολύ δύσκολο να το προφέρεις σωστά. Ρώτησα πρώτα την οικογένεια μου αν ήταν αντίθετη μ’ αυτή την αλλαγή και ευτυχώς δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Πραγματικά αυτό βοήθησε πολύ την καριέρα μου».
Πριν τη μεγάλη επιτυχία του «Vampire Diaries» είχε συμμετοχές σε πολλές πετυχημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης όπως τα «Smallville»( που προβάλλεται στο Star κάθε Σάββατο στις 16:50) , «24», «American Dreams» και «Wolf Lake».
Τον Απρίλιο του 2011, ο Πολ απογοήτευσε ένα μεγάλο μέρος των θαυμαστριών του όταν σε μία μυστική τελετή, που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, επίσης ηθοποιό Τόρεϊ Ντε Βίτο.
Φωτογραφίες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551