Αναζήτηση
Μέριλυν Μάνσον βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
05/01/1969
Ηλικία
55
Βιογραφικό
Ο Μπράιν Χιου Γουόρνερ, πιο γνωστός με το ψευδώνυμό του: Μέριλυν Μάνσον, είναι Αμερικανός μουσικός και καλλιτέχνης γνωστός για τις προσβλητικές εμφανίσεις του, την άκρως σαρκαστική μουσική του και τους ακατάλληλους στίχους των τραγουδιών του. Είναι μέλος του ομώνυμου συγκροτήματος με το όνομά του, Μέριλυν Μάνσον, μαζί με άλλα 3 μέλη.

Γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1969. Το ψευδώνυμό του ήρθε από τον συνδυασμό δύο άλλων ονομάτων, της διάσημης ηθοποιού Μέριλιν Μονρόε και του Τσαρλς Μάνσον, ο οποίος ήταν γνωστός εγκληματίας στις ΗΠΑ.
Ως συντομογραφία του ψευδωνύμου του, χρησιμοποιεί τα δύο Μ, δηλαδή: Μ. Μ. αλλά και χωρίς τελείες: ΜΜ.Η μητέρα του είναι η Μπάρμπαρα Γουάιερ (Barbara Wyer) και ο πατέρας του ο Χιου Τζακ Γουόρνερ (Hugh Jack Warner). Ο πατέρας του ήταν Ρωμαιοκαθολικός ενώ η μητέρα του Επισκοπιανή.
Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του, "The Long Road Hard Out of Hell", ο Μάνσον είναι γερμανικής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας του και πολωνικής από την πλευρά του πατέρα του. Μεγάλωσε με τη θρησκεία της μητέρας του.
Φοίτησε στο Ρωμαιοκαθολικό Χριστιανικό σχολείο Heritage Christian School (Καντόν, Οχάιο) από την πρώτη έως τη δέκατη τάξη. Αργότερα μετεγγράφηκε στο λύκειο Cardinal Gibbons High School στο Φορτ Λόντερντέιλ (Fort Lauderdale) της Φλόριντα. Αποφοίτησε από το λύκειο το 1987 και φοίτησε στο Broward Community College το 1990. Εργαζόταν για πτυχίο στη δημοσιογραφία και απέκτησε εμπειρία στον τομέα γράφοντας άρθρα που είχαν να κάνουν με μουσική για ένα περιοδικό της Νότιας Φλόριντα, το 25th Parallel. Γνώρισε προσωπικά τον τραγουδιστή των Nine Inch Nails, Trent Reznor, με τον οποίο συνεργάστηκε για να προωθήσει τα τρία πρώτα άλμπουμ του.

Στις 28 Απριλίου 2010 εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Μέριλυν Μάνσον με τίτλο "Hell, Etc." στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Αθηναΐς στο Βοτανικό), στην Αθήνα. Η έκθεση είχε θέμα "Γκροτέσκ", δηλαδή ζωγραφική με γελοιογραφική υπερβολή ώστε να τονιστεί το κακό και το άσχημο, με τον Μέριλυν Μάνσον να δηλώνει πως εμπνέεται από την ηθοποιό, και αρραβωνιαστικιά του πλέον, Έβαν Ρέιτσελ Γούντ (Evan Rachel Wood).
Ο Μέριλυν Μάνσον παρευρέθηκε στα εγκαίνια της συγκεκριμένης έκθεσης μαζί με την Έβαν.
Η έκθεση διήρκησε 5 μέρες (28 Απριλίου - 2 Μαΐου), χωρίς την παρουσία του Μάνσον τις 4 υπόλοιπες μέρες της διάρκειάς της.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Μέριλιν Μάνσον Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Μέριλιν Μάνσον  πριν 3 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551